flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Урочистий захід з нагоди професійного свята!

15 грудня 2021, 14:39

У колективі Ічнянського районного суду Чернігівської області відбувся урочистий захід присвячений Дню працівників  суду.

    Зі святом присутніх привітала голова суду  Тетяна Володимирівна Карапиш та з нагоди професійного свята  вручила нагороди працівникам суду.

      За значний вклад у зміцнення авторитету судової влади, високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток судової влади, багаторічну сумлінну працю та з нагоди професійного свята – Дня працівників суду нагороджено почесними грамотами Ради суддів України:

  • керівника апарату Ічнянського районного суду Чернігівської області Шило Оксану Миколаївну;
  • помічника голови суду Ічнянського районного суду Чернігівської області Фастовець Тетяну Миколаївну.

       За сумлінну та бездоганну працю, досягнення у професійній діяльності, активну участь у зміцненні стану організаційного забезпечення  діяльності судів та з нагоди Дня працівників суду нагороджено Почесною грамотою Державної судової адміністрації України - консультанта Ічнянського районного суду Чернігівської області Клименко Ірину Іванівну.

       За сумлінну та бездоганну працю, досягнення у професійній діяльності, активну участь у зміцненні стану організаційного забезпечення  діяльності судів та з нагоди Дня працівників суду оголошено Подяку Державної судової адміністрації України - завідувачу архіву Ічнянського районного суду Чернігівської області Полосьмак Ніні Анатоліївні.

      За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників суду оголошено Подяку Чернігівської обласної ради – прибиральниці Ічнянського районного суду Чернігівської області  Вакуленко Наталії Миколаївні.

            Вітаємо!