flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Опитування громадян щодо функціонування суду

02 червня 2021, 15:09

Шановні учасники судових процесів та відвідувачі суду!

 

До Вашого відома, в період з 01 червня по 30 червня 2021 року в Ічнянському районному суді відбувається опитування громадян (відвідувачів суду) щодо якості функціонування суду з використанням карток громадянського звітування (КГЗ-анкет). Дане опитування відбувається в рамках проекту «Заснування, розбудова та зміцнення спроможності громадських центрів правосуддя в Україні», який проводиться Програмою реформування сектору юстиції  «Нове правосуддя» Агентства США з міжнародного розвитку  (USAID) та у співпраці з Чернігівським громадським комітетом захисту прав людини, Чернігівським апеляційним судом та ТУ ДСА України у Чернігівській області. 

Для взяття участі в онлайн опитуванні Вам потрібно зайти за посиланням у браузері http://surl.li/ufez, або отримати необхідну інформацію на плакатах та флаєрах, які розміщені в приміщенні суду.

Ічнянський районний суд сам зацікавлений в даному опитуванні, тому усі Ваші критичні висловлювання і побажання будуть взяті до уваги й розглядатимуться як рекомендації для подальшої роботи.

Це опитування є добровільним і покликане відобразити думки громадян щодо роботи Ічнянського  районного суду.

Дані анкетування слугуватимуть основою для напрацювання рекомендацій для покращення роботи суду.

Тому висловлюйтесь активніше і головне – щиро, адже це робиться для Вас – відвідувачів суду!!!

 

 

Контактна особа: Кулак Оксана Василівна

тел. 046(22)66-53-31