flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до Ічнянського райсуду Галася Сергія Григоровича

15 лютого 2021, 15:14

Ічнянський районний суд Чернігівської області викликає відповідача Галася Сергія Григоровича, 25 лютого 1978 року народження,  по цивільному   провадженню №2/733/119/21  (єдиний унікальний №733/123/21 ) за позовом Ічнянської міської ради Чернігівської області як органу опіки і піклування до Галася Сергія Григоровича та Нагорної Ірини Олександрівни про відібрання дітей від батьків без позбавлення їх батьківських прав в судове засідання на 12 год. 00 хв., 15 березня 2021 року, яке буде розглядатися суддею Овчариком В.М. одноособово,  в приміщенні Ічнянського районного суду Чернігівської області, за адресою Чернігівська обл., м. Ічня, вул. Трудова, буд.4.

       У разі заперечення (за наявності) у п’ятнадцятиденний строк з дня вручення копії цієї ухвали подати до Ічнянського районного суду Чернігівської області відзив на відповідну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову, а також документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

      Наслідки неявки в судове засідання особи, яка  викликається, передбачені статтями 223, 372 Цивільного процесуального кодексу України.

     Відповідач може отримати інформацію по справі, що розглядається, за веб-адресою сторінки на офіційному веб-сайті судової влади України в мережі Інтернет in.cn.court.gov.ua.