flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Україна – символ сили

02 жовтня 2023, 12:45

22 вересня 2023 року учні шкіл Ічнянської ОТГ – Ічнянського ліцею № 4 Ічнянської міської ради, Ічнянської гімназії ім. С.Васильченка Ічнянської міської ради, Гужівського ліцею Ічнянської міської ради знову зібралися в приміщенні Ічнянського районного суду Чернігівської області для того, щоб в рамках діяльності Школи правових наук взяти участь у грі на правову тематику під назвою «Україна – символ сили», яку було проведено за сприяння судді Тетяни Карапиш, за участю вчителя Ічнянського ліцею № 4 Ічнянської міської ради Аліни Білодід, юриста Громадського центру правосуддя Чернігівського громадського комітету захисту прав людини Богдана Карапиша та представника Чернігівського громадського комітету захисту прав людини Ірини Бірюк.

Правова освіта дітей – це головний напрямок Школи правових наук, що діє при Ічнянському районному суді Чернігівської області. Кожного разу учні шкіл громади, граючи, набувають нових юридичних знань.

Всі учасники були дуже активні та із задоволенням відповідали на питання на швидкість! Перемогла дружба. Цікаво було як учням, так і дорослим!

 

 

            Прес-секретар суду                                                                                   Магдибор В.